Virusprogram.info

Skaffa dig ett virusprogram innan det är för sent!

Scanna online

Om din dator beter sig konstigt och om du har sett tecken på virus trots att du har ett virusprogram bör du djupscanna din dator med ditt virusprogram. Det kan ju vara så att något virus har slunkit förbi ditt skydd. Om ditt virusprogam inte hittar något virus eller någon annan skadlig kod bör du scanna din dator online så att du kan vara säker på att din dator är fri från virus. Skulle det vara så att din dator faktiskt har virus trots att ditt nuvarande virusprogram inte hittade det bör du genast byta till ett bättre virusprogram, till exempel något av de som du hittar här på virusprogram.info. De är grymt bra.

Här ska du få tips på två riktigt bra onlinescanners som du kan använda dig av.

Två gratis onlinescanners

Panda Active Scan – hittar alla slags skadliga koder

Panda Active Scan är en riktigt bra onlinescanner som är lika bra på att hitta virus, trojaner, spionprogram och andra skadliga koder som deras suveräna virusprogram. I ett nafs laddar du ner den lilla programvaran som sedan snabbt scannar din dator. Om den upptäcker någon skadlig kod rekommenderar vi på virusprogram.info att du avinstallerar ditt gamla virusprogram och installerar Panda antivirus helt gratis, som du tar bort de skadliga koderna med. Sedan behåller du Pandas virusprogram såklart.

F-Secure Online Scanner – tar även bort virus

F-Secures Online Scanner är ett av de bästa program du kan scanna online med. Inte nog med att F-Secures onlinescanner hittar virus, trojaner och spionprogram, det kan ta bort eländet också. Det är mycket unikt. Om onlinescannern hittar virus bör du naturligtvis ändå skaffa ett bättre virusprogram än det du har idag så att din dator blir ordentligt skyddad. Du kan till exempel ladda ner och installera F-Secure Antivirus helt gratis.